Interieurbeplanting

Algemene voorwaarden

Algemeen

Wanneer u bij Karin van Sleeuwen bloemen & meer een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden. Niets van deze website mag door derden zonder toestemming van Karin van Sleeuwen gebruikt worden.
Alle rechten zijn voorbehouden aan:

Karin van Sleeuwen bloemen & meer te Boekel
BTW nummer: NL149764297B01
KvK-inschrijfnummer: 17149571

Uw gegevens
Uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden in geen geval aan derden doorgegeven. U kunt steeds uw gegevens opvragen en/of aanpassen. 

Bestelling
Wij streven ernaar om de afgebeelde boeketten, bloemstukken en pot/plantcombinaties zo goed mogelijk na te maken. Het kan voorkomen dat door seizoenen en beschikbaarheid van de bloemen het boeket niet geheel volgens afbeelding geleverd kan worden. Als afgebeelde bloemen niet beschikbaar zijn, worden deze vervangen door zoveel mogelijk gelijkende bloemen.

Bezorgtijden
Bloemen worden bezorgd van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 18.30 uur. Helaas kunnen geen exact bezorgtijdstip garanderen, tenzij in goed wederzijds overleg anders is overeengekomen. 

Bezorgen
Wilt u uw bestelling laten bezorgen, graag minimaal 1 werkdag van te voren uw bestelling doorgeven. Heeft u spoed en wilt u graag dezelfde dag uw bestelling nog laten bezorgen? Als u voor 13.00 uur uw bloembestelling doorgeeft, kunnen wij dezelfde dag de bestelling verzenden. Afhankelijk of het bezorgadres binnen ons eigen bezorggebied valt zorgen wij er zelf voor dat het door ons gemaakte boeket ook door ons bezorgd wordt. Is het bezorgadres buiten onze regio en moet er dezelfde dag nog bezorgd worden, dan zorgen wij voor een correcte bezorging van een boeket door een collega-bloemist, aangesloten bij onze verzendorganisatie. Op zon- en feestdagen wordt niet bezorgd, tenzij in goed overleg anders is afgesproken.

Ontvanger niet thuis?
De bloemen zullen bij de buren worden afgegeven. De ontvanger wordt hiervan, d.m.v. een afleveringsbrief, op de hoogte gesteld.
Wanneer de buren niet aanwezig zijn, krijgt de ontvanger een brief. Hierop staat vermeld met wie er contact opgenomen kan worden.

Bezorggebied
Wij bezorgen ten allen tijde zelf in de plaatsen: Boekel, Venhorst, Handel, Gemert, Elsendorp, Erp, Volkel, Uden en Odiliapeel. Buiten dit gebied kan het zijn dat wij de bestelling laten verzorgen via een collega-bloemist. 

Bestelling afhalen
U kunt uiteraard ook uw bestelling afhalen. Dan zorgen wij dat uw bestelling die dag netjes voor u klaar staat.

Betaling
Wij bieden u de mogelijkheid om te betalen via ideal. Als u uw bestelling komt afhalen in de winkel kunt u ook betalen bij afhalen met pin of á contant.

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze 2 dagen vóór de afleverdatum is geannuleerd, kostenloos. Annuleert u de bestelling na dit tijdstip dan zal, afhankelijk van uw geplaatste bestelling, bekeken worden welke kosten hieraan verbonden zijn. (klantspecifiek bloemwerk is helaas niet altijd direct geheel kosteloos te annuleren). 

Retourbeleid
Hierover kunt u uitgebreid nalezen op "retourbeleid"

Belangrijk

Gelieve, voor u de bestelling plaatst, alle gegevens te controleren. Dit om een juiste afhandeling te garanderen. In geval van leveringen in ziekenhuis, verzorgingshuis, mortuarium of crematorium graag naam van de instelling, naam ontvanger en eventueel kamernummer vermelden. Bij uitvaarten ook vermelden op welke dag de uitvaart is.