Interieurbeplanting

Klantenservice

Versgarantie

Kwaliteit en versheid van onze bloemen staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Dit willen wij ook garanderen, vandaar dat u bij ons een 7 dagen versgarantie op elk boeket ontvangt. Dat wil zeggen dat de bloemen, mits goed verzorgd, minimaal 7 dagen goed ogend moeten kunnen blijven staan.

Goede verzorging van een ontvangen boeket houdt onder andere in dat u:

* De bloemen onder aan de steel direct schuin aansnijdt met een scherp mesje

* De bloemen in een schone vaas zet met voldoende water, zodat alle stelen voldoende ruim in het water staan. (controleer dit elke 2 dagen afh. van bloemensoort)

* De bloemen van voeding voorziet, middels het bijgeleverde bloemenvoedsel-zakje

 

boeketten gemaakt in eigen binderij

Onze boeketten worden samensgesteld door onze vakkundige medewerkers in onze eigen binderij. Dit betekent aandacht en kwaltiteit voor elke boeket!

 

Toch een probleem?

Wij zullen er alles aan doen om de door u bestelde producten zo correct en zo snel mogelijk bij u of uw opggegeven afleveradres te laten bezorgen. Desondanks kan er wel eens iets mis gaan. Aarzel niet om dan contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen en onze dienst in de toekomst verder te verbeteren.

Wij staan u graag te woord tijdens onze openingstijden, maar u kunt ons ook altijd een e-mail sturen via info@karinvansleeuwen.nl