Interieurbeplanting

nieuwsberichten

Het roer om....

05 Januari 2021

Het roer gaat om bij Karin van Sleeuwen Bloemen & meer…

 In het nieuwe jaar gaat Karin een grote stap maken in een nieuwe richting. Ze runt inmiddels al 18 jaar met veel plezier en passie haar karakteristieke en gezellig ingerichte bloemenwinkel aan de Kerkstraat. Eén van de mooiste plekjes van Boekel, als je de verkeersdrukte voor lief neemt.

Begonnen als Karin van Sleeuwen “Bloemsierkunst” en later overgegaan naar “Bloemen & meer...”.
Want het werd ook steeds meer: meer workshops, meer kantoor- en interieurbeplanting, meer bloemabonnementen en meer maatwerk. Echter het winkelpand bleef even groot (klein) en zeker in de afgelopen corona-tijd was er veel creativiteit en aanpassingsvermogen nodig om de klanten op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontvangen in de winkel.

Nieuwe locatie
De grootste verandering zit in het verlaten van het pand aan de Kerkstraat en de keuze voor een nieuwe bedrijfslocatie. De workshops werden in het afgelopen jaar al op deze nieuwe locatie gehouden. Inmiddels is de grote werkruimte uitgebreid met een opslagruimte en een kantoorruimte. Hiermee kan meer invulling worden gegeven aan maatwerk voor bedrijven en voor particulieren. De huidige corona-crisis heeft dit alles in een stroomversnelling gebracht.

Corona

Toen Karin in maart besloot om de winkel aan de Kerkstraat tijdelijk te sluiten, bleek dat velen het bedrijf nog prima wisten te vinden. Bestellingen verliepen online via de webwinkel, per mail, whatts-app, tikkie en telefonisch. Helaas is gebleken dat mede door de aanhoudende corona-crisis de beperkte winkelruimte een steeds meer belemmerende factor bleek te zijn. Door de noodzakelijke ruimere routing en afstand bleef er minder ruimte over voor producten en sfeerpresentaties. Gelijktijdig kwam er ook meer vraag naar maatwerk op locatie. In plaats van dat klanten in de winkel een mooie pot met plant kwamen uitzoeken, ging Karin steeds vaker op locatie bekijken wat passend was om meer sfeer en een gezond (werk-)klimaat te creëren met exclusieve beplantingen en bloemwerk. Dit biedt nieuwe kansen, waar op de nieuwe locatie meer ruimte voor is om dit alles voor te bereiden.


De veranderingen in 2021

Voor particuliere klanten verandert er het één en ander in 2021. Karin heeft geen vaste openingstijden op het nieuwe adres, maar telefonisch en online bestellen blijft altijd mogelijk en boeketten en bloemstukken worden thuisbezorgd. Bestaande bloemabonnementen blijven gewoon doorgaan en worden nog steeds mooi geschikt in een vaas en gratis bezorgd. De mogelijkheden voor speciaal gelegenheids (rouw- en bruids)bloemwerk wordt verder uitgebreid middels een binnenkort vernieuwde website en de mogelijkheid om op eigen locatie of onze vernieuwde locatie af te spreken. Ook de workshops (op maat) blijven wij in de nieuwe opzet gewoon organiseren.

Zakenrelaties en verenigingen zullen weinig merken van de veranderingen. 

“Bloemen & meer...“ blijft uiteraard ook voor hen online en telefonisch beschikbaar voor bestellingen. Abonnementen en contracten blijven bestaan en gaan op dezelfde voet door. Er zijn nu zelfs meer mogelijkheden om hen nog beter van dienst te kunnen zijn met maatwerk zoals een goede bezorgservice, maar ook een passend advies voor het inrichten van een ‘groene’ werkomgeving op uw kantoor of bedrijf. Iets waar steeds meer bedrijven Karin in hebben gevonden. Ze heeft inmiddels een groot klantenbestand waar ze de beplanting, veelal op hydrocultuur, heeft aangelegd en onderhoudt.

Tot slot
Karin van Sleeuwen gaat vol enthousiasme de uitdaging aan in het nieuwe jaar!
Deze maand bent u nog van harte welkom in de winkel aan de Kerkstraat voor de mooiste kerstcreaties en (bloem)decoraties. De maand december zal worden afgesloten met diverse leuke acties en kortingen!

 

  

lees meer»

Moederdag 10 mei 2020

06 Mei 2020

Wij bezorgen ook in het moederdagweekend gratis in de gemeente Boekel. Voer in het winkelmandje de kortingscode: Boekel in

Onze winkel is zaterdag 9 mei geopend voor het ophalen van bestellingen. Bezorgen op zondag 10 mei is ook mogelijk. Geef in het veld opmerkingen aan dat dit uw voorkeur heeft.

lees meer»

Gratis bezorgen Boekel

20 Maart 2020

I.v.m. de huidige situatie omtrent het coronavirus is de deur van onze fysieke winkel gesloten.

Wij blijven online en telefonisch wel bereikbaar en blijven bestellingen maken en bezorgen door heel Nederland. Omdat u niet in onze winkel terecht kunt bezorgen wij gratis in de Gemeente Boekel.

Heeft u een boeket dat in Boekel, Venhorst of Huize Padua bezorgd moet worden gebruik dan de kortingscode Boekel.

lees meer»